Call Us Today: 1-888-999-5454

Pub Quiz

By in Uncategorized with 1 Comment

De Nationale Pubquiz       Beregezellig

Sinds 2008 kregen wij de vraag of wij voor een bevriend café een keer een Pubquiz wilden maken. Nou, dat hebben we geweten. We belandden in een stampvol café en maar liefst 130 deelnemers waren het geval.
Toen we binnenkwamen sloeg de stress ons om het lijf maar naarmate de avond vorderde, kregen we door dat onze vragen goed vielen en er aan ieder tafeltje hevig werd gediscussieerd over de te geven antwoorden.

In de categorie vergeten beroepen zoals er vroeger lantaarnopstekers waren: Wat deed vroeger een reetveger? Weet u het antwoord?

In de pauzes merkten dat vrijwel iedereen over de vragen en eventuele antwoorden sprak en kregen we de opdracht om voor de volgende maand alweer een quiz te maken.
Het idee was geboren. Naast Pubquizzen gingen we ook Voetbalquizzen schrijven en leverden die aan vele voetbalclubs, cafe’s en aan bedrijfsfeesten.

Sportvraag: Bij tien landskampioenschappen mogen clubs een ster op hun shirt dragen. Ajax heeft er drie, PSV twee en Feijenoord één. Maar er is nóg een club die een ster op het shirt. Welke club?

Voor in een café of voetbalclub is dit de ultieme kans om een rustige avond om te turnen in een vreselijk drukke avond. Tijdens een WK of EK voetbal leveren wij ook quizzen want wat is er leuker om de voetbalkijkers een paar uur eerder in je café alvast te vermaken met leuke, stomme, onmogelijke en goede vragen?

Bovendien is het gebruikelijk om inschrijfgeld te vragen, in het algemeen varieert dit tussen de € 2,50 per team tot € 5,00 per deelnemer. Op dat moment heeft u de quiz allang al terugverdiend. Daarnaast is het bestedingspatroon qua hapjes en drankjes gemiddeld zo’n 25 euro per persoon dus bij 50 deelnemers heeft u een flinke extra omzet van ruim.

Wilt u een quiz op maat? Vraag naar de mogelijkheden?

Natuurlijk kunt u ook promotiemateriaal bij ons bestellen zoals posters, flyers,  pennen, potloden etc.

Bestel de Nationale Pubquiz of de Nationale Voetbalquiz.
Voor 50 personen      : € 47,95
Voor 100 personen    : € 54,95

Bel met NCBA
072-744 01 86
06-280 83 528

of mail naar: info@jippito.nl

Share This

1 Comment

  1. Mr WordPress schreef:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *